WIE ZIJN WIJ?

Comfort in het dagelijks leven

Al meer dan 40 jaar heeft Separett toiletoplossingen ontworpen om aan uw eisen op het gebied van comfort en kwaliteit te voldoen. Waar het toilet ook is geïnstalleerd, het biedt hetzelfde comfort wanneer u zich in uw vakantiehuis en “van het elektriciteitsnet” thuis bevindt.

Wij ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze toilettenoplossingen met betrekking tot eenvoud, ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Dat is de belangrijkste reden dat je onze toiletten overal ter wereld en in elk klimaat zult vinden, van de koudste plekken in Groenland tot de heetste in Afrika.

Het familiebedrijf Company Separett werd opgericht in 1976 en is vandaag een toonaangevende producent van urinedoorlatende toiletsystemen. Het bedrijf is gevestigd in Värnamo, Zweden, waar de productie en ontwikkeling plaatsvinden in een ultramoderne fabriek met hoog opgeleid en gemotiveerd personeel.

Kwaliteit, effi ciëntie en gebruikersvriendelijkheid zijn de richtlijnen voor alles wat we doen en onze partners en retailers worden met zorg gekozen. In alles wat we doen, worden we geïnspireerd door een visie om bij te dragen aan een groene en gezonde omgeving voor deze generatie en komende generatie.

Het resultaat is goed ontworpen toiletten die voldoen aan de hoogste eisen wat betreft functie, kwaliteit en milieu. Alles om comfort te garanderen in het dagelijks leven.